Skriv til os

Om os

Special-Snedkeriet Aps har eksisteret siden 2010 og kan tilbyde mange kompetencer indenfor snedkerfaget som bl.a. møbler, køkken- & inventarløsninger og CNC arbejde.

Vi har en stor og moderne maskinpark og eget lakeringsanlæg og forsøger hele tiden at være med, så vi kan leve op til de høje krav, vores kunder stiller.

Vores struktur er flad med et team af dygtige faglærte maskin- og møbelsnedkere samt lærlinge, der selv kan tage ansvar og beslutninger.

Vi er fokuseret på at tilbyde højkvalitets service og kundetilfredshed – vi vil gøre alt hvad vi kan for at imødekomme dine forventninger. Med en bred variation af produkter at vælge mellem, er vi sikre på at du vil blive glad for at arbejde med os.

Vores værdier er baseret på, at vores kunders behov er yderst vigtige. Vi vil gerne tilbyde dig den mulighed, at få den bedste service indenfor vores område.

Har du spørgsmål eller vil have et uforpligtende tilbud, så kontakt os endelig – også med dine utraditionelle ønsker.

 Vi har et ansvar

Vi sørger for altid at have mindst en lærling i virksomheden. Vi bør alle have et ansvar for at holde faget i live. Vores lærlinge får hurtigt ansvar og mulighed for at prøve kræfter med spændende og udfordrende opgaver.

 

Har vi sagt A, siger vi også B

Vi vil gerne have tilfredse kunder, som kommer igen, så vi er altid til stede og går seriøst ind i opgaven, når den kommer ind i huset. Vores kunders ønsker og behov kommer i første række, så er du på udkig efter en stabil samarbejdspartner, er du kommet det helt rigtige sted.

Hvem er vi?

Daniel Hundstrup

Maskinsnedker

Tina Hundstrup

Ejer/direktør